Kommende arrangementer – Center for Cyberkompetencer

ONLINE KONFERENCE: Cybersikkerhed for bestyrelser

Onsdag d. 10. juni 2020, kl. 15.00-16.30, foregår online via Zoom

COVID-19 situationen har øget fokus på cybersikkerhed og de risici hjemmearbejde kan medføre.

Truslen fra cyberkriminalitet og cyberspionage er i henhold til Center for Cybersikkerhed på højst mulige niveau. Dette webinar stiller skarpt på det aktuelle trusselsbillede, din personlige sikkerhed og kommunikations sikkerhed og giver gode råd til, hvad du kan gøre i din virksomhed.

Program

Udviklingen i risikobilledet i forhold til Cybersikkerhed – set i lyset af COVID-19

Troels Ørting, fmd. Advisory Board of the Centre for Cybersecurity, World Economic Forum og fmd. Advisory Board, BFs Center for Cyberkompetencer

Din personlige sikkerhed som bestyrelsesmedlem og bestyrelsens kommunikations sikkerhed

Keld Norman, Security Consultant, Dubex

Hvad kan du gøre i din egen virksomhed? Vejledninger for Styrkelse af Strategiske Cyberkompetencer i danske virksomheder
Kirsten Hede, Projekt Direktør, Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer

Konferencen er gratis for medlemmer og ikke medlemmer.

ONLINE KONFERENCE: Cybersikkerhed for bestyrelser

Onsdag d. 17. juni 2020, kl. 13.00-14.30, i samarbejde med Jyske Bank

Truslen fra cyberkriminalitet og cyberspionage er i henhold til Center for Cybersikkerhed på højst mulige niveau. Dette webinar stiller skarpt på det aktuelle trusselsbillede, hvad der faktisk sker under et cyberangreb og giver gode råd til, hvad du kan gøre i din virksomhed.

Program

Cyberangreb – hvad sker der faktisk?

Keld Norman, Security Consultant, Dubex

Konference: Cybersikkerhed for bestyrelser

Onsdag d. 16. september 2020, Kromann Reumert, KBH

Konference: Cybersikkerhed for bestyrelser

Torsdag d. 17. september 2020, Kromann Reumert, Aarhus

Workshop: Cybersikkerhed for bestyrelser

Tirsdag d. 10. november 2020, kl. 9-16.30 CBS, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Workshop: Cybersikkerhed for bestyrelser

Mandag d. 16. november 2020, kl. 9-16.30 Aalborg Universitet

Tidligere arrangementer (2020)

Konference – Cybersikkerhed for bestyrelser | 6. Februar 2020 | CBS, Frederiksberg

På dagen kunne man bl.a. høre indlæg fra Troels Ørting, World Economic Forum, Christian Pedersen, Demant, Torben Laustsen, Danish Cyber Defence, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromann Reumert samt Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed.

Konference – Cybersikkerhed for bestyrelser – Vest | 29. Januar 2020 | Aalborg Universitet

På dagen kunne man høre indlæg fra Troels Ørting, World Economic Forum, Keld Norman, Dubex, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromann Reumert.

Derudover bød dagen på en paneldebat med Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed, Jacob Herbst, Dubex, Kurt Rasmussen, IBM Security Services, Klaus Hansen Ravn, PWC. Debatten var faciliteret af Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet.

Tidligere arrangementer (2019)

Åbningskonference – Cybersikkerhed for bestyrelser | 17. December 2019 | CBS, Frederiksberg

På dagen kunne man få en introduktion til projektet af Marianne Philip, Kromann Reumert og Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet.
Derudover kunne der høres indlæg fra Thomas Hofman-Bang, Industriens Fond, Christian Pedersen, Demant, Troels Ørting, World Economic Forum, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromman Reumert, Jørgen Bardenfleth fmd. Dubex og Advisory Board i BFs Center for Cyberkompetencer samt Lars Frelle-Petersen, DI og Advisory Board i BFs Center for Cyberkompetencer.

Samt en panel debat med Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed, Kaja Narum, IBM, Jacob Herbst, Dubex og Mads Nørgaard Madsen, Pwc.