Kommende arrangementer – Center for Cyberkompetencer

Workshop: Cybersikkerhed for bestyrelser

Tirsdag d. 10. november 2020, kl. 9.00-15.30 CBS, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Workshop: Cybersikkerhed for bestyrelser

Tirsdag d. 24. november 2020, kl. 9.00-15.30 Aalborg Universitet

Onsdag d. 25. november 2020, kl. 15-18.00 Sikkerhedsstyrelsen Esbjerg

Tirsdag d. 8. december 2020, CBS, Frederiksberg

Program offentliggøres senere.

UDSKUDT
Konference: Cybersikkerhed for bestyrelser

Tidl. mandag d. 2. november 2020, i samarbejde med Nordea, Innovatorium Herning, Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Program offentliggøres senere.

Tidligere arrangementer (2020)

Webinar: Cybersikkerhed for bestyrelser | Samarbejde med Jyske Bank | 17. juni 2020

På dagen kunne man høre indlæg om risikobilledet set i lyset af COVID-19 af Troels Ørting, World Economic Forum. Din personlige sikkerhed af Keld Norman, Dubex og få vejledning til hvad du kan gøre i din virksomhed af Kirsten Hede, Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer.

Webinar: Cybersikkerhed for bestyrelser | 10. juni 2020

Konference – Cybersikkerhed for bestyrelser | 6. Februar 2020 | CBS, Frederiksberg

På dagen kunne man bl.a. høre indlæg fra Troels Ørting, World Economic Forum, Christian Pedersen, Demant, Torben Laustsen, Danish Cyber Defence, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromann Reumert samt Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed.

Konference – Cybersikkerhed for bestyrelser – Vest | 29. Januar 2020 | Aalborg Universitet

På dagen kunne man høre indlæg fra Troels Ørting, World Economic Forum, Keld Norman, Dubex, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromann Reumert.

Derudover bød dagen på en paneldebat med Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed, Jacob Herbst, Dubex, Kurt Rasmussen, IBM Security Services, Klaus Hansen Ravn, PWC. Debatten var faciliteret af Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet.

Tidligere arrangementer (2019)

Åbningskonference – Cybersikkerhed for bestyrelser | 17. December 2019 | CBS, Frederiksberg

På dagen kunne man få en introduktion til projektet af Marianne Philip, Kromann Reumert og Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet.
Derudover kunne der høres indlæg fra Thomas Hofman-Bang, Industriens Fond, Christian Pedersen, Demant, Troels Ørting, World Economic Forum, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromman Reumert, Jørgen Bardenfleth fmd. Dubex og Advisory Board i BFs Center for Cyberkompetencer samt Lars Frelle-Petersen, DI og Advisory Board i BFs Center for Cyberkompetencer.

Samt en panel debat med Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed, Kaja Narum, IBM, Jacob Herbst, Dubex og Mads Nørgaard Madsen, Pwc.