Aktiviteter i Center for Cyberkompetencer

Onsdag den 8. september 2021, kl. 15.30 – 18.00. Sted: EY, Frederiksberg

Mandag den 13. september 2021, kl. 15.30 – 17.45. Sted: Nordea, Herning

Cybersikkerhed i bestyrelseslokalerne

Torsdag den 16. september 2021, kl. 09.00 – 11.15. Sted: Kromann Reumert, København

Onsdag den 22. september 2021, kl. 08.00 – 10.45. Sted: AAU Aalborg

Tidligere arrangementer (2021)

Webinar: Cyber- og informationssikkerhed på det strategiske niveau | 7. juni 2021

For danske virksomheder er det ikke længere et spørgsmål OM man bliver ramt af et cyberangreb, men HVORNÅR. Cyberangrebene på henholdsvis Maersk og Demant og mange andre større eller mindre virksomheder har fyldt meget i mediebilledet de sidste par år. Udviklingen har betydet at cyber- og informationssikkerhed er rykket ind som et uundgåeligt tema på direktions- og bestyrelsesmøderne i danske virksomheder. Men hvilken viden om og kendskab til cyber- og informationssikkerhed bør man have som bestyrelsesmedlem eller virksomhedsleder? Og hvordan arbejder man bedst med cyber- og informationssikkerhed på et strategisk plan?

Tidligere arrangementer (2020)

Webinar: Cybersikkerhed i bestyrelseslokalerne | 8. december 2020

På dagen kunne man høre indlæg om; Det aktuelle trusselsbillede for danske virksomheder af Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed og Klaus Munch Kjøller, PwC; Test din virksomhed – Red Team Tests – af Claus Vesthammer, Improsec; Bestyrelsesansvar af Søren Skibsted, Kromann Reumert; De opdaterede vejledninger, anbefalinger og appendiks til bestyrelser af Kirsten Hede, Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer og Søren Skibsted, Kromann Reumert. Den efterfølgende debat blev faciliteret af Jan Damsgaard, CBS.

Webinar: Cybersikkerhed for bestyrelser | Samarbejde med Jyske Bank | 17. juni 2020

På dagen kunne man høre indlæg om risikobilledet set i lyset af COVID-19 af Troels Ørting, World Economic Forum. Din personlige sikkerhed af Keld Norman, Dubex og få vejledning til hvad du kan gøre i din virksomhed af Kirsten Hede, Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer.

Webinar: Cybersikkerhed for bestyrelser | 10. juni 2020

Konference: Cybersikkerhed for bestyrelser | 6. Februar 2020 | CBS, Frederiksberg

På dagen kunne man bl.a. høre indlæg fra Troels Ørting, World Economic Forum, Christian Pedersen, Demant, Torben Laustsen, Danish Cyber Defence, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromann Reumert samt Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed.

Konference: Cybersikkerhed for bestyrelser – Vest | 29. Januar 2020 | Aalborg Universitet

På dagen kunne man høre indlæg fra Troels Ørting, World Economic Forum, Keld Norman, Dubex, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromann Reumert.

Derudover bød dagen på en paneldebat med Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed, Jacob Herbst, Dubex, Kurt Rasmussen, IBM Security Services, Klaus Hansen Ravn, PWC. Debatten var faciliteret af Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet.

Tidligere arrangementer (2019)

Åbningskonference: Cybersikkerhed for bestyrelser | 17. December 2019 | CBS, Frederiksberg

På dagen kunne man få en introduktion til projektet af Marianne Philip, Kromann Reumert og Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet.
Derudover kunne der høres indlæg fra Thomas Hofman-Bang, Industriens Fond, Christian Pedersen, Demant, Troels Ørting, World Economic Forum, Søren Skibsted og Christel Teglers, Kromman Reumert, Jørgen Bardenfleth fmd. Dubex og Advisory Board i BFs Center for Cyberkompetencer samt Lars Frelle-Petersen, DI og Advisory Board i BFs Center for Cyberkompetencer.

Samt en panel debat med Thomas Lund-Sørensen, Center for Cybersikkerhed, Kaja Narum, IBM, Jacob Herbst, Dubex og Mads Nørgaard Madsen, Pwc.