Center for Cyberkompetencers kommende arrangementer

Workshop: Cybersikkerhed for bestyrelser

Tirsdag den 10. marts, kl. 09.00 – 15.30, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Det får du ud af workshoppen:

• Dybere forståelse af cybersikkerhedsområdet gennem kvalificeret undervisning
  • Øget viden om identifikation og forebyggelse af cyberrelaterede risks
  • Kompetenceudvikling gennem casetræning og sparring med eksperter på området
  • Træning i værktøjer og processer omkring risikostyring ift. cyberrisks og informationssikkerhed.

Du kan bl.a. møde:
– Christian Pedersen, CIO & Senior Vice President, Demant
– Troels Ørting, fmd. Advisory Board of the Centre for Cybersecurity, World Economic Forum
– Samt flere cybersikkerhedseksperter

Konference: Cybersikkerhed for Bestyrelser

Tirsdag d. 17. marts hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, 2100 København. Tidspunkt ikke fastlagt.

Med støtte fra Industriens Fond har Bestyrelsesforeningen samlet de bedste kræfter i et nationalt projekt: Styrkelse af Strategiske Cyberkompetencer for danske virksomheder.

Formålet er at nå ud til bestyrelsesmedlemmer og virskomhedsledere med viden om og best practice råd og vejledning til håndtering af cybersikkerhed, cyberrisiko og cyber governance.

Arrangementet er gratis for både medlemmer og ikke medlemmer

Workshop: Cybersikkerhed for bestyrelser

Torsdag d. 26. marts, kl. 9.00 – 16.30, Jylland

Formålet er at nå ud til bestyrelsesmedlemmer og virksomhedsledere med viden om og best practice råd og vejledning til håndtering af cybersikkerhed, cyberrisiko og cyber governance.

Vi har fokus på både muligheder og risici i en digital tid.

Workshoppen er for medlemmer og ikke medlemmer

Det får du ud af workshoppen:

• Dybere forståelse af cybersikkerhedsområdet gennem kvalificeret undervisning
  • Øget viden om identifikation og forebyggelse af cyberrelaterede risks
  • Kompetenceudvikling gennem casetræning og sparring med eksperter på området

Konference: Cybersikkerhed for bestyrelser

Onsdag d. 13. maj 2020, kl. 15.00-17.30. Lokation ikke fastlagt endnu.

Konference: Cybersikkerhed for bestyrelser

Torsdag d. 14. maj kl. 15.00-17.30 hos Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg.

Onsdag d. 10. juni 2020, kl. 15.00-17.30, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Tidligere arrangementer (2020)

Konference – Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer

Torsdag den 6. februar 2020, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg, kl. 15.00 – 17.30

Arrangementet er gratis for både medlemmer og ikke medlemmer

Du kan bl.a. møde:

• Troels Ørting, fmd. Advisory Board of the Centre for Cybersecurity, World Economic Forum og fmd. Advisory Board, BFs Center for Cyberkompetencer
  • Christian Pedersen, CIO & Senior Vice President, Demant
  • Torben Laustsen, CEO, Danish Cyber Defence
  • Søren Skibsted, Partner, Kromann Reumert & Christel Teglers, Director, Advokat, Kromann Reumert
  • Thomas Lund-Sørensen, Chef for Center for Cybersikkerhed, FE

Se hele programmet her.

Tidligere arrangementer (2019)

Cybersikkerhed for bestyrelser – Vest

Onsdag den 29. januar 2020, kl. 15.00 – 17.30. Aalborg Universitet

Åbningskonference Vest – styrkelse af de strategiske cyberkompetencer til håndtering af cyber risks, cyber resilience og cyber governance er et nationalt projekt, der rækker ud til 20.000 bestyrelsesmedlemmer i danske virksomheder.

Ved åbningskonferencen tager Bestyrelsesforeningen og samarbejdspartnere det første skridt i en lang af række aktiviteter, uddannelse og konferencer i et treårigt projektforløb, der vil adressere de helt aktuelle og centrale udfordringer samt formidle best practice inden for cybersikkerhed til bestyrelsesmedlemmer og direktioner.Cyber- og informationssikkerhedsrisici er rykket helt øverst på virksomhedernes agenda i takt med, at cyberrisici og kriminalitet udvikler sig med sammen hast som nye digitale forretningsmodeller.Bestyrelsesforeningen har med støtte fra Industriens Fond samlet de bedste kræfter om et nationalt projekt, Styrkelse af Strategiske Cyberkompetencer, der har som formål at nå ud til 20.000 bestyrelsesmedlemmer i danske virksomheder med viden og best practice om cyber risks, cyber resilience og cyber governance.

Cybersikkerhed for bestyrelser

Tirsdag den 17. december 2019 kl. 15.00 – 17.30. CBS, 2000 Frederiksberg

Åbningskonference – styrkelse af de strategiske cyberkompetencer til håndtering af cyber risks, cyber resilience og cyber governance er et nationalt projekt, der rækker ud til 20.000 bestyrelsesmedlemmer i danske virksomheder.